Onze fietsmerken


Alpina

Alpina

Alpina is ht kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie!

Bezoek de website


Batavus

Batavus

e wilt een nieuwe fiets kopen! Maar welke kies je? Je kijkt natuurlijk vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Ga je daarnaast voor gemak en stevigheid of staan lichtgewicht en comfort voorop? Voor elk gebruik en elk moment is er wel een geschikte Batavus fiets. Voor je dagelijkse, kortere ritten vind je bij ons een passende stadsfiets. Ook een woon-werk fiets vind je bij ons.

Bezoek de website


Gazelle

Gazelle

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven we altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek ng innovatiever. vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: Met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Bezoek de website


Koga

Koga

Hand gebouwde perfectie! Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is n monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets! Het handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu! Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

Bezoek de website


Loekie

Loekie

OEKIE KOPEN? Je kan een Loekie kinderfiets kopen bij een erkende Loekie-dealer. Het is aan te raden om even langs een dealer te gaan. Deze heeft de meeste ervaring met kinderfietsen en kan je een passend advies geven. Bovendien kan de dealer de fiets direct rijklaar maken. Benieuwd welke Loekie-dealers in jouw buurt te vinden zijn? Klik dan snel door naar de dealerlocator.

Bezoek de website


Merida

Merida

In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op. De drie lettergrepen Me-ri-da betekenen grofweg vertaald de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken. Tijdens zijn leven heeft Ike het aanzien van de fietsindustrie veranderd en Taiwan als wereldleider op het gebied van fietstechnologie gevestigd.

Bezoek de website


Popal

Popal

Into another direction- Een duwtje in je rug als de wind even tegen zit. Of gewoon, even genieten van de zorgenloosheid van je reis. Elektrisch rijden is het transport van de toekomst. Bekijk nu onze modellen.

Bezoek de website


Sparta

Sparta

Bij Sparta zijn we klaarwakker als de stad rust. Als het verkeer vastloopt, stromen onze ideen door. Zodat jij de stad vandaag weer te slim af bent. En je morgen nieuwe wegen in kunt slaan. "Je voelt je vrij en energiek terwijl je de stad te slim af bent."

Bezoek de website


Union

Union

WAAROM WIJ ALS GEEN ANDER WETEN HOE DE IDEALE STADSFIETS ERUIT ZIET? Omdat we ze al meer dan honderd jaar maken. Sinds 1904, om precies te zijn. Ons eerste rijwiel, gemaakt door de drie gebroeders Van den Berg, was meteen raak. Er was n probleem. Back in the days kon lang niet iedereen fietsen. Dus kwamen de slimme rakkers op een idee: fietsles geven. En zo geschiedde.

Bezoek de websiteVerhuur fietsen

Fietsverhuur 2024

 

Type fiets                                   Prijs per dag        Prijs per week

 

Stadsfiets 7/8 versn.                    €13,50                   €67,50               

Hybridefiets 24 of meer versn.  €14,50                   €72,50

Elektrisch fiets                              €24                       €120,-

Racefiets/ATB                               €16,-                     €80,-

Kinderfiets                                    €12,-                     €60,-

 

Voor groepen van 5 personen of meer en eventuele bezorging op locatie gelieve contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30 - 12:00 en 13:00 - 18:00
Woensdag:  8:30 - 12:00 en 13:00 - 18:00
Donderdag:  8:30 - 12:00 en 13:00 - 18:00
Vrijdag:  8:30 - 12:00 en 13:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00
Zaterdag:  8:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook